Παροχές που σας προσφέρουμε

Προσαρμοσμένο email

Όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών οργανισμών ή επιχειρήσεων, ο πιο επίσημος και αξιόπιστος τρόπος είναι να στείλετε email. Για να κάνετε την επωνυμία σας να ξεχωρίζει και να φαίνεται αυθεντική, όλες οι επίσημες επικοινωνίες πρέπει να προέρχονται από προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν τον τομέα της επιχείρησής σας, για παράδειγμα, user@yourdomain.com. Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας έναν τομέα για την επιχείρησή σας και, στη συνέχεια, ρυθμίζοντας προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας.

Cpanel

Το cPanel είναι ένας πίνακας ελέγχου φιλοξενίας ιστού (λογισμικό που διευκολύνει τη διαχείριση ενός διακομιστή φιλοξενίας ιστοσελίδων) που αναπτύχθηκε από την cPanel, L.L.C., μια αμερικανική εταιρεία. Το λογισμικό παρέχει μια γραφική διεπαφή (GUI) και εργαλεία αυτοματισμού που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν τη διαδικασία φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας στον κάτοχο της ιστοσελίδας ή στον “τελικό χρήστη”.

Softaculous

Το Softaculous είναι μια εμπορική βιβλιοθήκη σεναρίων που αυτοματοποιεί την εγκατάσταση εμπορικών και ανοιχτών πηγών διαδικτυακών εφαρμογών σε έναν ιστότοπο. Τα σενάρια Softaculous εκτελούνται από την περιοχή διαχείρισης ενός πίνακα ελέγχου ιστότοπου, συνήθως μέσω ενός εργαλείου διεπαφής όπως cPanel, Plesk, H-Sphere, DirectAdmin και InterWorx. Οι εφαρμογές Softaculous δημιουργούν συνήθως πίνακες σε μια βάση δεδομένων, εγκαθιστούν λογισμικό, προσαρμόζουν τα δικαιώματα και τροποποιούν αρχεία διαμόρφωσης διακομιστή ιστού.

Copyright © 2016 wehost.gr